Κόσμος|12.11.2021 22:05
Μέρκελ: Η Τουρκία έχει επιφυλάξεις για την απόσυρση στρατευμάτων από Λιβύη
NewsroomΗ Τουρκία έχει επιφυλάξεις σε σχέση με την απόσυρση των στρατευμάτων από τη Λιβύη, αλλά η Ρωσία δήλωσε ότι θέλει να υποστηρίξει μια αμοιβαία απόσυρση των ξένων δυνάμεων από τη βορειοαφρικανική αυτή χώρα, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
«Υπάρχουν ακόμη κάποιες επιφυλάξεις στην τουρκική πλευρά αλλά η ρωσική πλευρά αναγνώρισε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει με αμοιβαίο τρόπο», δήλωσε η Μέρκελ.
«Οι εκλογές στις 24 Δεκεμβρίου παίζουν καθοριστικό ρόλο. Οι προετοιμασίες για τις εκλογές πρέπει να ολοκληρωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε στο τέλος, το αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτό».
Διαβάστε ακόμη
- Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Όσα αποκάλυψε ο δράστης και το χρονικό - Τι «βλέπουν» ως κίνητρο οι Αρχές
- Γαστούνη: Ταυτοποιήθηκε η οδηγός που σκότωσε το αδέσποτο σκυλάκι - Τι ισχυρίστηκε
- Τι αποκαλύπτει το «PosoKanei»: Από 0,86€ έως 2,85€ για το ίδιο προϊόν στα σούπερ μάρκετ... και ύποπτα «καρτέλ»
- Ένας πλανήτης ροζ, με σύννεφα αλατιού: Τι είναι το «GJ 504 b» που... πονοκεφαλιάζει επιστήμονες