Το ευτράπελο με τον Τζόνσον σε παρουσίαση: Έχασε τα χαρτιά του και άρχισε να μιλά για την «Πέππα το Γουρουνάκι»
NewsroomΈνα ευτράπελο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μπόρις Τζόνσον στον Σύνδεσμο Βρετανών Βιομηχάνων όταν ο ίδιος ξαφνικά έχασε τα λόγια του, μαζί και τα χαρτιά του και προφανώς από αμηχανία άρχισε να αναφέρεται στην «Πέππα το Γουρουνάκι», ρωτώντας τους παρευρισκόμενους αν το έχουν δει από κοντά.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα «μεγάλα βήματα» που έχουν γίνει στη βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του και στη συνέχεια σώπασε. Έτσι, άρχισε να κοιτάζει τα χαρτιά του ψάχνοντας και στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από το κοινό.
Ο Τζόνσον αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επίσκεψη που είχε στο πάρκο της «Πέππα» υποστηρίζοντας στους βιομηχάνους ότι αποδεικνύει «τη δύναμη της βρετανικής δημιουργικότητας» και αποκάλεσε τον εαυτό του «Μωυσή».
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους