Κόσμος|29.01.2019 18:04

Χειροπέδες σε κατά συρροή επιδειξία με τη βοήθεια του Google Street View

Newsroom

Οι αστυνομικές αρχές στο Κουίσλαντ της Αυστραλίας συνέλαβαν έναν κατά συρροή 43χρονου επιδεξία χάρη στη βοήθεια του Google Street View. Ο συλληφθείς είχε αναστατώσει το Μπρίσμπειν καθώς...αυτοϊκανοποιείτο σε δημόσια θέα. Μάλιστα ο 43χρονος δρούσε για τέσσερα χρόνια (2015-2019), ενώ είναι ενδεικτικό ότι πάρα πολλές γυναίκες παραπονέθηκαν στην Αστυνομία για τον επιδειξία.

Εν τέλει, κατάφεραν να τον συλλάβουν πριν από λίγες μέρες, και του απήγγειλαν κατηγορίες για 27 περιστατικά προσβολής δημοσίας αιδούς. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Κουίνσλαντ είπε πως ο 43χρονος πιθανώς να κρύβεται πίσω και από άλλες καταγγελίες.

Τον Ιούλιο του 2017 ο 43χρονος «πιάστηκε» από το Google Street View, χωρίς όμως να δημοσιοποιούνται οι… προσωπικές του στιγμές σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως η αστυνομία είχε στην κατοχή της της φωτογραφία του δράστη, την οποία και δημοσιοποίησε. Οι Αρχές έκαναν λόγο για έναν λευκό άνδρα, ύψους 1,80 με καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Παράλληλα, είχε 

Οι Αρχές είχαν προειδοποιήσει τότε ότι επρόκειτο για λευκό άνδρα, ύψους 1,80μ με καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. «Μπορεί να κρύβεται πίσω και από άλλα περιστατικά… Έδρασε για μεγάλο χρονικό διάστημα… Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να μας ενημερώσουν εάν θυμηθούν κάτι συγκεκριμένο» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου.

«Αν λάβουμε υπόψη πόσο καιρό δρούσε ανενόχλητος, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πιθανότατα να υπάρχουν και άλλα θύματα» συμπλήρωσε.

Google Street ViewΑυστραλίααστυνομία