Κόσμος|13.12.2021 09:32
Τουρκία: Πέταξε φωτογραφία του Ερντογάν και συνελήφθη
Μαρία ΖαχαράκηΑγανακτισμένος πολίτης συνελήφθη στην Τουρκία, επειδή πέταξε στο έδαφος τη φωτογραφία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπροστά στην είσοδο του γραφείου του περιφερειάρχη στο Zonguldak.
Διαδήλωση 5.000 ανθρώπων
Την ίδια ώρα, με σύνθημα «φτωχαίνουμε κάθε μέρα και περισσότερο» 5000 χιλιάδες Τούρκοι διαδήλωσαν χθες (12/12) διαμαρτυρόμενοι για την κακή κατάσταση της οικονομίας.
Οι διαδηλωτές φώναξαν επίσης συνθήματα ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει επειδή, για να γεμίσει τις τσέπες της, αδειάζει τις δικές μας. Γι' αυτό είμαστε στο δρόμο, για να πούμε φτάνει πια», φώναζαν οι διαδηλωτές.
Διαβάστε ακόμη
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)