Κόσμος|19.12.2021 12:39

Κύπρος - Συγκλονίζει δολοφονία 75χρονης από τον σύζυγό της: Ενεπλάκη η Interpol

Newsroom

Μια υπόθεση δολοφονίας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Κύπρο. Η Αστυνομία Πάφου μελετά την υπόθεση δολοφονίας 75χρονης ενώ ενεπλάκη και η Interpol. Αναλυτικότερα, στις 20:00 του Σαββάτου οι Αρχές έλαβαν πληροφορία από την Interpol ότι 74χρονος κάτοικος Κύπρου από τη Βρετανία έστειλε στον αδερφό του μήνυμα, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι δολοφόνησε τη σύζυγο του και εν συνεχεία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με υπερβολική κατανάλωση χαπιών.

Όπως αναφέρει το sigmalive, ο αδερφός του ενημέρωσε την Αστυνομία στη Βρετανία και μέσω της Interpol ενημερώθηκε η Αστυνομία Κύπρου για το έγκλημα. Αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία όπου έμενε το ζεύγος, όπου εντόπισαν νεκρή την 75χρονη, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και ο 74χρονος σύζυγος της σε κατάσταση μερικής νάρκωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δολοφονία δια στραγγαλισμού, όμως ο 74χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η σύζυγος του ήταν βαριά άρρωστη με λευχαιμία και πως δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει.

Ο 74χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε επίσης ότι κατανάλωσε κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του έγινε πλύση στομάχου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 75χρονη έφερε στο πρόσωπο εκχυμώσεις και εκδορές και πως ο θάνατος της φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

σύζυγοςδολοφονίαΚύπροςInterpolέγκλημα