Κόσμος|23.06.2019 16:47

Η αθλήτρια του πατινάζ που δίχασε με το διάφανο κορμάκι της (vid)

Newsroom

Η νέα εμφάνιση της αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Αλεξάντρα Στεπάνοβ, προκάλεσε για ακόμα μία φορά ποικίλες αντιδράσεις. 

Η 23χρονη Ρωσίδα, η οποία συμμετείχε στους αγώνες European Championships Gala Show, διάλεξε μια αποκαλυπτική, διάφανη ολόσωμη φόρμα που λίγα άφηνε στην φαντασία.

Μαζί με τον παρτενέρ της, Ιβάν Μπούκιν, χόρεψαν τη μπαλάντα «The Candle was Burning», υποδυόμενοι τους εραστές που αφηγούνται την ιστορία αγάπης τους πάνω στον πάγο της Minsk-Arena.

Τα social media πήραν φωτιά με αρκετούς να αναφέρουν πως το κορμάκι είχε επένδυση, ενώ άλλοι ισχυρίζονταν πως η αθλήτρια ήταν γυμνή και το outfit ήταν ακατάλληλο για διαγωνισμό πατινάζ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2013, η νεαρή αθλήτρια είχε ανακηρυχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που διεξήχθη στην Ιταλία. Γεννήθηκε το 1995 στην Αγία Πετρούπολη και ξεκίνησε το skate σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.

Ωστόσο, το 2017, στο Διεθνές Gala της Φινλανδίας, είχαν παρουσιάσει ένα διαφορετικό «Despacito». Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 5,5 εκ. views στο YouTube, ενώ η εμφάνισή τους, τους είχε χαρίσει τη δεύτερη θέση.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

αθλητής - αθλήτριακαλλιτεχνικό πατινάζ