Κόσμος|20.12.2021 18:26
Παρίσι: Συναγερμός στις Αρχές: Οπλισμένος άνδρας κρατά δύο γυναίκες ομήρους
NewsroomΣε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία του Παρισιού το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς ένας άνδρας, υπό την απειλή μαχαιριού κρατά ομήρους δύο γυναίκες μέσα σε κατάστημα.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο άνδρας θέλει να έρθει σε επαφή και με τον δικηγόρο του Omar Raddad, ενός Μαροκινού κηπουρού ο οποίος καταδικάστηκε το 1994 για τη δολοφονία του εργοδότη του. Η υπόθεση άνοιξε ξανά πριν από λίγες ημέρες. Ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές και φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχικές διαταραχές. Παράλληλα λέει ότι θέλει να μιλήσει με τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η Αστυνομία διαπραγματεύεται με τον δράστη ενώ το περιστατικό λαμβάνει χώρα στο 12ο διαμέρισμα στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην συνοικία Αλίγκρε.
Διαβάστε ακόμη
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ