Κόσμος|20.12.2021 18:26
Παρίσι: Συναγερμός στις Αρχές: Οπλισμένος άνδρας κρατά δύο γυναίκες ομήρους
NewsroomΣε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία του Παρισιού το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς ένας άνδρας, υπό την απειλή μαχαιριού κρατά ομήρους δύο γυναίκες μέσα σε κατάστημα.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο άνδρας θέλει να έρθει σε επαφή και με τον δικηγόρο του Omar Raddad, ενός Μαροκινού κηπουρού ο οποίος καταδικάστηκε το 1994 για τη δολοφονία του εργοδότη του. Η υπόθεση άνοιξε ξανά πριν από λίγες ημέρες. Ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές και φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχικές διαταραχές. Παράλληλα λέει ότι θέλει να μιλήσει με τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η Αστυνομία διαπραγματεύεται με τον δράστη ενώ το περιστατικό λαμβάνει χώρα στο 12ο διαμέρισμα στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην συνοικία Αλίγκρε.
Διαβάστε ακόμη
- Η οικονομική εξίσωση γύρω από τα Στενά του Ορμούζ: Κερδίζει ή χάνει το Ιράν από τον αποκλεισμό;
- Βγαίνει από τη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος - Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών
- Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Στον 33χρονο γιατρό που εξαφανίστηκε ανήκει η σορός που βρέθηκε
- Το μεγάλο στοίχημα του Μασκ: Μπορεί ο αναβαθμισμένος υπερ-πύραυλος της SpaceX να πετύχει;