Κόσμος|25.12.2021 18:05
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Τις ευχές της για τα Χριστούγεννα μοιράστηκε η πρόεδρος της Κομισιόν
NewsroomΤις ευχές της για τα Χριστούγεννα και τις σκέψεις της για όλους εκείνους που δεν μπορούν να είναι με τους δικούς τους ανθρώπους λόγω της πανδημίας, εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με ανάρτησή της στο twitter.
Ειδικότερα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέφερε:
«Τα Χριστούγεννα είναι και φέτος διαφορετικά. Οι σκέψεις μου είναι με όλους εκείνους που δεν μπορούν να επανενωθούν με τους αγαπημένους τους λόγω της πανδημίας. Ας μείνουμε δυνατοί. Ας μείνουμε ασφαλείς. Ας έχουμε ελπίδα. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα».
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της