Ρωσία: «Προβοκάτσια» τα περί επικείμενης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία
Newsroom«Δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και αξιωματούχοι άρχισαν ακόμη πιο δραστήρια να αναπαράγουν τις εικασίες περί της επικείμενης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, όπως το θέτουν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στόχος αυτής της εκστρατείας είναι η δημιουργία μιας επικοινωνιακής προκάλυψης για την προετοιμασία των δικών τους μεγάλης κλίμακας προκλητικών ενεργειών, μεταξύ αυτών και στρατιωτικών, που μπορεί να έχουν τις τραγικότερες συνέπειες για την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
Η Μαρία Ζαχάροβα κάλεσε «τις δυτικές χώρες να σταματήσουν την επιθετική αντιρωσική επικοινωνιακή εκστρατεία, να σταματήσουν να συνεισφέρουν στη στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, σύροντάς την στο ΝΑΤΟ και αντ' αυτού να κατευθύνουν τις προσπάθειές τους στο να παρακινήσουν το καθεστώς του Κιέβου να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες του Μινσκ και τις άλλες διεθνείς υποχρεώσεις του».
- «Τρίτο σχέδιο εξαπάτησης»: Γιατί το Ιράν αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Τραμπ - Το πρόσχημα των διαπραγματεύσεων και ο αληθινός στόχος
- Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα καθαρά χρήματα - Αναλυτικοί πίνακες
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που λεωφορείο στο Μπαγκλαντές πέφτει σε ποταμό - Τουλάχιστον 24 νεκροί
- Η μητέρα που είχε εξαφανιστεί και ζούσε μυστική ζωή επανενώθηκε με την κόρη της μετά από 24 χρόνια