Κόσμος|29.01.2022 07:40

ΗΠΑ: Αστυνομικός παραιτήθηκε όταν ανακάλυψαν τη σελίδα της στο OnlyFans

Newsroom

Μία αστυνομικός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση της στο σώμα (αξιωματικός της αστυνομίας στις ΗΠΑ) όταν συνάδελφοί της ανακάλυψαν τη σελίδα της στο OnlyFans. Η Μελίσα Ουίλιαμς, από το Κολοράντο, εργαζόταν στην αστυνομία για 28 χρόνια, προτού όπως αναφέρει αναγκαστεί να παραιτηθεί όταν οι συνάδελφοί της ανακάλυψαν τη σελίδα της.

Η 46χρονη δημιούργησε τον λογαριασμό της στο OnlyFans ανώνυμα τον Μάιο του 2020 και άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες της με τον σύζυγό της μαζί, σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσει τη σεξουαλική τους ζωή, παρέχοντας παράλληλα μια διέξοδο στην απογοήτευση από τη δουλειά και την υψηλή πίεση που αυτή είχε.

«Το να είμαι αστυνομικός ήταν το όνειρο της ζωής μου από την ηλικία των 14 ετών. Έπρεπε να αποδείξω 10 φορές περισσότερες ότι αξίζω σε σχέση με αυτά που έκαναν οι άνδρες και ήμουν πολύ καλή αστυνομικός», είπε η μαμά των δύο παιδιών.

«Με σέβονταν οι συνάδελφοί μου. Η προσωπική μου σεξουαλική ζωή ήταν εντελώς ξεχωριστή και ποτέ δεν επηρέασε την ικανότητά μου να κάνω τη δουλειά μου», πρόσθεσε.

Η 46χρονη κοινοποιούσε ερωτικό περιεχόμενο με τον σύζυγό της στη γνωστή πλατφόρμα, ωστόσο όταν αυτό έγινε αντιληπτό από ανθρώπους της αστυνομίας υπήρξαν παράπονα για αυτήν παρότι όπως έλεγε «δεν ήθελα ποτέ να έρθουν σε σύγκρουση αυτές οι δύο πλευρές της ζωής μου».

Η κατάσταση στη δουλειά της Ουίλιαμς άρχισε να γίνεται «ανυπόφορη λόγω του συνεχούς κουτσομπολιού γύρω από την προσωπική μου ζωή» όπως αναφέρει η ίδια, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να μην κοιμάται και να μην τρώει.

Αναγκάστηκε μάλιστα να λάβει αναρρωτική άδεια και της έγινε παρότρυνση να μην επιστρέψει στο σώμα, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί αλλά να αποζημιωθεί μετά από δικαστικό αγώνα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αποκλειστικά με το OnlyFans, δηλώνοντας: «Νιώθω δέκα χρόνια νεότερη δίχως το άγχος της καθημερινότητας».

ειδήσεις τώραOnlyFansαστυνομικόςΗΠΑ