Ο Τραμπ έπαιξε γκολφ με τους Τζακ Νικλάους - Τάιγκερ Γουντς
NewsroomΑφού διαμαρτυρήθηκε εντόνως κατά τη διάρκεια του shutdown ότι δεν κατάφερε να επισκεφθεί τη Φλόριντα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετέβη εκεί για αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου επιδόθηκε στην αγαπημένη του ασχολία: το γκολφ.
Στο πλευρό του είχε δύο από τους θρύλους του αθλήματος, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος και για του λόγου το αληθές ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του μαζί με τον Τάιγκερ Γουντς και τον Τζακ Νικλάους.
Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο γήπεδο του γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ, στο Τζούπιτερ, στην κομητεία Παλμ Μπιτς, σε κοντινή απόσταση από το Μαρ α Λάγκο, την πολυτελή κατοικία του στη Φλόριντα.
Είναι η πρώτη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα εδώ και δύο μήνες. Επρόκειτο να πάει στο Μαρ α Λάγκο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ωστόσο υποχρεώθηκε να ακυρώσει το ταξίδι του εξαιτίας του shutdown, της μερικής παράλυσης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Στις 35 ημέρες που διήρκησε το shutdown, ο Ντόναλντ Τραμπ διαμαρτυρήθηκε, σε πολλές περιπτώσεις, ότι ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετέβη στη Φλόριντα το βράδυ της Παρασκευής και θα παραμείνει εκεί έως το βράδυ της Κυριακής.
- «Η κόρη μου είναι κάτω από τα χαλάσματα, φοβάται το σκοτάδι»: Ιστορίες απόγνωσης μέσα από τα ερείπια της Τεχεράνης
- Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Deborah» - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταγίδες τις επόμενες ώρες
- Σεξ στο διάστημα: Μπορεί ο άνθρωπος να αναπαραχθεί; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα και ποιος ο ρόλος της βαρύτητας
- Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα