Κόσμος|31.01.2022 14:52

Υπόθεση Μαντλίν: Ο βασικός ύποπτος εργαζόταν ως συντηρητής στο θέρετρο που εξαφανίστηκε

Newsroom

Το γεγονός πως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν εργαζόταν στο θέρετρο όπου εξαφανίστηκε το 2007, αποκαλύπτει ντοκιμαντέρ.

Το νέο ντοκιμαντέρ του γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού SAT.1 αποκάλυψε ότι ο καταδικασμένος βιαστής Christian Brueckner, 44 ετών, «εκτελούσε τακτικά εργασίες επισκευής» ως συντηρητής στο Ocean Club στην Πράια ντα Λουζ, όπου η τρίχρονη εξαφανίστηκε σχεδόν 15 χρόνια πριν.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για το πρόγραμμα δείχνουν ότι ο Brueckner γνωρίζει καλά το θέρετρο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και τις γύρω περιοχές.

Νέα ανάλυση κινητών τηλεφώνων έδειξε επίσης ότι το κινητό τηλέφωνο του Brueckner ήταν «όχι περισσότερο από πέντε λεπτά μακριά» από το Ocean Club όταν το κοριτσάκι εξαφανίστηκε.

Ο 44χρονος είπε στον ερευνητή δημοσιογράφο του ντοκιμαντέρ, Jutta Rabe, ότι χρησιμοποίησε το «χτυπημένο hippy βαν» του, στο οποίο έμενε εκείνη την εποχή, για να διακινήσει ναρκωτικά.

Στην ανταλλαγή επιστολών, επέμεινε για την αθωότητά του παραδεχόμενος ότι είναι έμπορος ναρκωτικών και λέει ότι δεν τον έπιασε ποτέ η αστυνομία επειδή «ακολούθησε μερικές βασικές αρχές».

ειδήσεις τώραεξαφάνισηΜικρή Μαντλίνντοκιμαντέρ