Κόσμος|03.02.2022 11:06

Γκαμπριέλ Μπόριτς: Ο νέος πρόεδρος της Χιλής είναι ο μεγαλύτερος fan της Τέιλορ Σουίφτ

Αφροδίτη Γκόγκογλου
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Έναν απρόσμενο υποστηρικτή, βρήκε, στο πρόσωπο του σοσιαλιστή νέου προέδρου της Χιλής, Γκαμπριέλ Μπόριτς, η Τέιλορ Σουίφτ.

Το είδωλο της pop, που μετράει εκατομμύρια followers στα social media βρέθηκε, την περασμένη εβδομάδα, στο επίκεντρο μιας απρόσμενης κόντρας όταν ο frontman των Gorillaz και Blur, Ντέιμον Άλμπαρν, αποφάσισε να την επικρίνει δημόσια για την ποιότητα των τραγουδιών της.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου όταν ο Άλμπαρν, σε συνέντευξή του στους LA Times, ερωτώμενος για το πώς βλέπει το pop icon, απάντησε ότι «δε γράφει η ίδια τα τραγούδια της» και ότι αυτός έχει μία περισσότερο «παραδοσιακή» προσέγγιση για τη σύνθεση μουσικών κομματιών. Η Σουίφτ δεν άφησε τα σχόλια του Βρετανού μουσικού να πέσουν κάτω δίνοντας, την επόμενη μέρα, τη δική της απάντηση μέσω Twitter, όταν αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξης. «Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά σου, μέχρι που είδα αυτό. Η απόψή σου είναι εντελώς ψευδής αλλά και επιζήμια. Δεν χρειάζεται να σού αρέσουν τα τραγούδια μου, αλλά είναι πραγματικά γ#@%

&ο να προσπαθείς να τα απαξιώσεις», έγραψε και, την ίδια στιγμή, εκατοντάδες χιλιάδες followers αναπαρήγαγαν και απάντησαν στο tweet της.

Προεδρική αγκαλιά από το Νότο

Μεταξύ αυτών, και ο 35χρονος Μπόριτς, ο οποίος της έγραψε «Εδώ στη Χιλή έχεις τεράστια ομάδα fans που ξέρει ότι γράφεις η ίδια και με την καρδιά σου τα τραγούδια σου. Μην παίρνετε στα σοβαρά τύπους που έχουν την ανάγκη να προσβάλλουν ή να πουν ψέματα για να τραβήξουν την προσοχή. Στέλνω μία αγκαλιά από το Νότο, Τέιλορ».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπόριτς εκφράζει την αγάπη του για την pop τραγουδίστρια. Ο σοσιαλιστής, νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της λατινοαμερικανικής χώρας έχει τουιτάρει, στο παρελθόν τη φράση «I feel #Swiftie», στα ισπανικά, ενώ έχει ποζάρει, στα social media με φωτογραφίες της αγαπημένης του τραγουδίστριας.

Μάλιστα, έχει αγοράσει και την επίσημη «Folklore» πλεκτή ζακέτα από το online κατάστημα της Τέιλορ Σουίφτ, με την οποία επίσης τον έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

ΧιλήTwitterΤέιλορ Σουίφτειδήσεις τώραΓκαμπριέλ Μπορίτς