Ινδία: Έκρυβε λεοπάρδαλη στη βαλίτσα του
NewsroomΠολλά μπορεί να έχουν δει τα μάτια των αστυνομικών στους ελέγχους των αεροδρομίων, αυτό που συνέβη όμως σε αερολιμένα της Ινδίας ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία.
Επιβάτης που ταξίδευε από την Ταϊλάνδη στην Ινδία συνελήφθη από τις Αρχές στο αεροδρόμιο, καθώς οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν στις αποσκευές μία... λεοπάρδαλη.
Το αιλουροειδές εντοπίστηκε όταν υπάλληλοι άκουσαν θόρυβο από την τσάντα του επιβάτη και βρήκαν την λεοπάρδαλη σε ένα πλαστικό καλάθι. Αξιωματούχοι δήλωσαν πως «το ζώο ήταν σε κατάσταση σοκ ενώ έκανε θορύβους. Φαινόταν επίσης να είναι αδύναμο».
Το τετράποδο είναι ενός μήνα και ζυγίζει μόλις ένα κιλό. Μάλιστα, οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο να το ταΐζουν με μπιμπερό.
Eρευνάται αν ο 45χρονος είναι μέρος ενός διεθνούς κυκλώματος λαθρεμπορίου.
Η μικρή λεοπάρδαλη μεταφέρθηκε στο Ζωολογικό Πάρκο Arignar Anna της πόλης Chennai, όπου θα έχει την απαραίτητη φροντίδα.
Συνολικά, περίπου 12.000 - 14.000 λεοπαρδάλεις ζουν στην Ινδία.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά