Βρετανία: Ακύρωσε τις διακοπές του ο υπουργός άμυνας της χώρας, λόγω ουκρανικής κρίσης
NewsroomO υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Ουάλας, επιστρέφει από τις διακοπές που είχε πάει στο εξωτερικό για να αντιμετωπίσει αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε «επιδεινούμενη» κρίση στην Ουκρανία.
Ο Ουάλας σχεδίαζε να περάσει το τριήμερο στο εξωτερικό με την οικογένειά του, αφότου επισκέφθηκε τη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα για διπλωματικές συνομιλίες. Το ITV News μετέδωσε πως ο υπουργός ανακοίνωσε την αλλαγή των σχεδίων του, αφότου ένας από τους δημοσιογράφους τους τον εντόπισε σε ένα ευρωπαϊκό θέρετρο και το τηλεοπτικό δίκτυο ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να σχολιάσει.
Aνησυχούμε για την επιδεινούμενη κατάσταση στην Ουκρανία
«Έχοντας επιστρέψει από τη Μόσχα νωρίς το Σάββατο το πρωί και επειδή ανησυχούμε για την επιδεινούμενη κατάσταση στην Ουκρανία, ακύρωσα το τριήμερο που είχα σχεδιάσει στο εξωτερικό με την οικογένειά μου και επιστρέφω», έγραψε ο Γουάλας στο Twitter.
Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κλήθηκε να αποπέμψει τον τότε υπουργό Εξωτερικών του Ντομινίκ Ράαμπ και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους, αφότου πήγαν διακοπές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ και η βρετανική κυβέρνηση δυσκολεύτηκε να απομακρύνει τους υπηκόους της.
- Γιατί θα πάρουν ξανά «φωτιά» οι τιμές στα τρόφιμα το 2027 - Πού θα σημειωθούν οι μεγαλύτερες αυξήσεις
- Θλίψη στον Αστέρα: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σταύρος Σιαμπάνης
- Απίστευτη καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική: Θρησκευτικό κήρυγμα... κατά του Halloween σε σχολείο
- Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας του 15ου αιώνα που αναζήτησε δικαιοσύνη μετά από σεξουαλική επίθεση