Κόσμος|04.02.2019 12:12

Viral: Πώς ένα τυφλό 11χρονο κορίτσι αποστόμωσε δημοσιογράφο (vid)

Newsroom

Ένα 11χρονο τυφλό κορίτσι «αποστόμωσε» δημοσιογράφο που της έκανε μια εξαιρετικά άβολη ερώτηση.

Η δημοσιογράφος του NBC News, Kristen Dahlgren ήθελε να μάθει εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η 11χρονη Faith Murray.

«Να δω», είναι η αποστομωτική απάντηση της Faith στη δημοσιογράφο. Ακολουθεί μια αμήχανη στιγμή όπου η δημοσιογράφος γελά εξίσου αμήχανα, έχοντας αντιληφθεί την απίστευτη γκάφα της.

Θέλοντας, ωστόσο, να συνεχίσει τη ροή της συνέντευξης, κάνει την ερώτηση πιο συγκεκριμένη: «Υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορείς να κάνεις, πέρα από αυτό;», τη ρωτάει, λοιπόν, για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση: «Εμμ… όχι». 

Η συνέντευξη έγινε τον Δεκέμβριο του 2018, ωστόσο ξαναβγήκε στο προσκήνιο τώρα, όταν την ανήρτησε μία χρήστης στο twitter, η οποία αναρωτήθηκε αν όντως η δημοσιογράφος έκανε την εν λόγω ερώτηση.

T

Μέσα σε λίγες μέρες, η ανάρτηση του βίντεο έγινε viral, έχοντας κάνει 6,8 εκατομμύρια προβολές και 240.000 retweets.

Πολλοί χρήστες, μάλιστα, δεν σχολίασαν αρνητικά μόνο τη συνέντευξη, αλλά και τη λεζάντα με την οποία είχε προβληθεί στην τηλεόραση τότε: «11χρονη ραδιοφωνική παραγωγός εμπνέει την Αμερική με την ελπιδοφόρα ματιά της». Όπως επεσήμαναν, η λέξη «ματιά» για το εν λόγω θέμα ήταν εντελώς άστοχη.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

τυφλό κορίτσιδημοσιογράφος NBC