Καταιγίδα Γιούνις: Τα αεροπλάνα δυσκολεύονται να προσγειωθούν λόγω ανέμων
NewsroomΤρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο από την καταιγίδα Γιούνις (Eunice) την Παρασκευή, καθώς οι σφοδροί άνεμοι έριξαν δέντρα και συντρίμμια πετούσαν στον αέρα.
Μια ριπή ταχύτητας 122 μιλίων/ώρα στη νήσο Γουάιτ καταγράφηκε ως προσωρινό ρεκόρ στην Αγγλία και από το βράδυ της Παρασκευής περίπου 400.000 σπίτια είχαν μείνει χωρίς ρεύμα.
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αλλού στην Ευρώπη.
Πολλοί φορείς εκμετάλλευσης τρένων παρέτειναν τις προειδοποιήσεις να μην ταξιδεύουν το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων Southern, Thameslink και Great Northern, ενώ ορισμένα δρομολόγια δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά πριν από το απόγευμα του Σαββάτου.
Σημειώνεται πως οι βρετανικές αρχές απηύθυναν την Παρασκευή έκκληση προς τους πολίτες να σταματήσουν να βγάζουν σέλφι εν μέσω της καταιγίδας Γιούνις, καθώς άνεμοι ταχύτητας ρεκόρ σαρώνουν τη βόρεια Ευρώπη.
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα