Κόσμος|19.02.2022 21:15
Τουρκία: Ένοπλος σκότωσε τον ιδιοκτήτη και αρθρογράφο του ενημερωτικού ιστοτόπου Ses Kocaeli
NewsroomΟ ιδιοκτήτης ενός τουρκικού ειδησεογραφικού ιστότοπου δολοφονήθηκε σε ένοπλη επίθεση σήμερα και η αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο, ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Κοτζαελί.
Ο Γκουνγκόρ Αρσλάντ, ιδιοκτήτης και αρθρογράφος στον ιστότοπο Ses Kocaeli, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
«Ο δράστης (…) συνελήφθη, βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε στο έγκλημα και έχει ξεκινήσει έρευνα», πρόσθεσε το γραφείο του κυβερνήτη. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί προς το παρόν. Το πρακτορείο Demiroren News μετέδωσε ότι ο Αρσλάντ πυροβολήθηκε στο στήθος και το πόδι.
Διαβάστε ακόμη
- Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
- Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
- Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
- Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα