Κόσμος|24.02.2022 20:10
Πόλεμος Ουκρανία: Κοινή γραμμή Μπάιντεν - G7 για αυστηρότερες κυρώσεις στη Ρωσία
NewsroomΔέσμη αυστηρών κυρώσεων προς τη Ρωσία ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μετά από συνεννόηση με τους G7. Μέσα από μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι συνομίλησε με τους G7 και είναι διατεθειμένοι να θέσουν τη Ρωσία προ των ευθυνών της.
«Σήμερα το πρωί συνομίλησα με τους ομολόγους μου της Ομάδας των 7 για να συζητήσουμε την αδικαιολόγητη επίθεση του Προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε αυστηρών κυρώσεων και άλλων οικονομικών μέτρων για να θέσουμε τη Ρωσία προ των ευθυνών της. Στεκόμαστε στο πλευρό του γενναίου λαού της Ουκρανίας», έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος.
Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr
Διαβάστε ακόμη
- Πολιτική «θύελλα» μετά τη δολοφονική επίθεση με γκαζάκια στη Θεσσαλονίκη
- Απίστευτο βίντεο στην Ελαφόννησο: Άνδρας μπαίνει κολυμπώντας σε πλοίο που έκανε βόλτες στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη
- Φρίκη στο Οχάιο: 16 παιδιά ζούσαν για 4 χρόνια σε δωμάτιο 15 τμ γεμάτο σκουπίδια και περιττώματα
- Η σερβιτόρα που δέχθηκε έναν λαχνό αντί για φιλοδώρημα, κέρδισε 3 εκατ. δολάρια πριν 40 χρόνια και έγινε ταινία