Κόσμος|25.02.2022 09:36

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Περιμένουμε πότε θα πέσει το Κίεβο, η Δύση δεν κάνει τίποτα» - Μαρτυρία Έλληνα

Newsroom

Τα όσα εκτυλίσσονται στο Κίεβο της Ουκρανίας περιγράφει στην κάμερα του OPEN TV και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Τάσος Τσιάμης που διατηρεί το γραφείο του στο κέντρο της πόλης στην οποία βρίσκεται από το 2015.

Όπως ο ίδιος είπε, η Δύση δεν κάνει τίποτα. «Περιμένουμε πότε θα πέσει το Κιέβο, δεν υπάρχει καμία βοήθεια εξωτερική. Το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί στέλνουν απλά tweets» λέει χαρακτηριστικά στο OPEN.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το Live blog του ethnos.gr

«Χθες ξυπνήσαμε στις 5:30 με δύο εκρήξεις, γύρω τις 7:00 σήμανε συναγερμός, έφερα την οικογένεια στο γραφείο γιατί εδώ είμαστε πιο ασφαλείς (έχει έναν γιο 7 ετών). Στη διάρκεια της ημέρας υπήρχε ησυχία στο κέντρο του Κιέβου. Πιο πολύ έβλεπες δημοσιογράφους από ξένα πρακτορεία. Όλοι θα είναι σήμερα κρυμμένοι στα σπίτια τους» περιέγραψε την κατάσταση χθες (24/2).

Όπως σημείωσε στα σύνορα μαθαίνει ότι γίνεται χαμός, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα φύγει. «Δεν φοβάμαι αλλά υπάρχει ανησυχία» τόνισε. «Ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι δίνει όπλα στους πολίτες, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το παίξω Ράμπο», συμπλήρωσε.

Ρωσίαειδήσεις τώραπόλεμοςΟυκρανία