Κόσμος|25.02.2022 19:31
Πόλεμος στην Ουκρανία: Εμφανίστηκε στο Κίεβο ο Ζελένσκι
NewsroomΕμφανίστηκε στο Κίεβο ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι την ώρα που φήμες ανέφεραν ότι ενώ μαίνεται ο πόλεμος, ο ίδιος έχει βρεθεί εκτός της χώρας και μάλιστα στη Βαρσοβία όπου και πρότεινε στη Ρωσία να γίνει η συνάντηση αντί του Μινσκ.
Σε βίντεο εμφανίζεται μαζί με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, να δηλώνει ότι «είμαστε όλοι εδώ και υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία μας».
Την ίδια ώρα, ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρίσκεται στο Κίεβο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο πρόεδρος της χώρας έχει εγκαταλείψει την ουκρανική πρωτεύουσα.
Ο ίδιος δήλωσε επίσης η Ουκρανία έχει τον έλεγχο των εδαφών τα οποία δέχθηκαν επιθέσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»