Κόσμος|26.02.2022 15:33
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Ζελέσνκι 3 ημέρες μετά την εισβολή
Μαρία ΖαχαράκηO Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Κατά τη συνομιλία συζητήθηκαν η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι πρόσφατες εξελίξεις.
Ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους πολίτες της Ουκρανίας που έχασαν τη ζωή τους στη ρωσική επίθεση και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι καταβάλλουν προσπάθειες για να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός το συντομότερο δυνατό και προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω απώλειες ζωών και ζημιών στην Ουκρανία.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για PosoKanei: «Real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης
- 20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
- ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα