Πόλεμος στην Ουκρανία: Σφοδρές μάχες στο Χάρκοβο - Εκτιμήσεις για μεγάλη μάχη στο Κίεβο μέχρι το πρωί
NewsroomΟι σφοδρότερες μάχες στην Ουκρανία διεξάγονται το απόγευμα του Σαββάτου γύρω από το Χάρκοβο στα βορειοανατολικά της χώρας, σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Οι συγκρούσεις συνεχίζονται σε πολλές πόλεις - κλειδιά καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, ενώ όλο και περισσότερα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να κατευθύνονται προς το Κίεβο. Ο Guardian αναμεταδίδει πληροφορίες αμερικανού αξιωματούχου ότι, το τελευταίο 24ωρο η Ρωσία έχει στείλει δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία, κατά μήκος και των τριών γραμμών προέλασης. Ο Πούτιν έχει καλέσει εφεδρείες για τις μάχες, αναφέρεται.
Πιστεύεται ότι η μάχη για το Κίεβο θα λάβει χώρα απόψε ή αύριο το πρωί, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει μάχες στα περίχωρα της πρωτεύουσας.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε