Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρεσβευτής της χώρας προς τη Ρωσία - Είστε τρελοί;
NewsroomΣε εξέλιξη είναι η έκτακτη ειδική σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη - η πρώτη του είδους της εδώ και 40 χρόνια και συνολικά η 11η φορά στην ιστορία.
Απευθυνόμενος στη συνέλευση ο ουκρανός πρεσβευτής Sergiy Kyslytsya, απευθύνθηκε προς τη Ρωσία αναφέροντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε χιλιάδες και χιλιάδες στρατιώτες σας στο έδαφός μας».
Μάλιστα απαντώντας στην έκκληση της Ρωσίας προς τον ουκρανικό στρατό ώστε να απομακρύνει την κυβέρνηση της Ουκρανίας, δήλωσε κατηγορηματικά: «Είστε τρελοί;»
Παράλληλα, κάλεσε τη Ρωσία να «δείξει σεβασμό», επισημαίνοντας ότι ο ρωσικός λαός αξίζει την ειρήνη, τη δημοκρατία και την ελευθερία.
Live blog πόλεμος Ουκρανία: Πρώτη μέρα διαπραγματεύσεων με τις μάχες να μαίνονται σε πολλές πόλεις
- Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
- Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
- Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»