Κόσμος|01.03.2022 11:44
Πόλεμος Ουκρανία: Πουλάει «πολεμικά ομόλογα» το Κίεβο για να πληρώσει το στρατό του
NewsroomΗ κυβέρνηση της Ουκρανίας δήλωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει ομόλογα από σήμερα για να πληρώσει τις ένοπλες δυνάμεις της, καθώς υπερασπίζονται τη χώρα από τη ρωσική εισβολή.
Σε ένα νήμα στο Twitter, το υπουργείο Οικονομικών της Ουκρανίας ανέφερε ότι κάθε ομόλογο ενός έτους θα έχει ονομαστική αξία 1.000 ουκρανικών γρίβνα (24,80 λίρες Αγγλίας, 33,27 δολάρια) και το επιτόκιο που θα προσφέρεται στους επενδυτές "θα καθοριστεί στη δημοπρασία".
"Τα έσοδα από τα ομόλογα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας", προστίθεται.
Διαβάστε ακόμη
- «Έχασα το ασανσέρ για δευτερόλεπτα»: Η ιστορία του άνδρα με τον μαύρο χαρτοφύλακα που σώθηκε από τους Δίδυμους Πύργους
- Δίδυμοι Πύργοι: Ισλαμοφοβία, η κρυφή τραγωδία από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου
- Οι συμμαθητές του Μαζωνάκη θυμούνται: Το συγκινητικό βίντεο από την πενθήμερη του 1990 που τραγουδά Πάριο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το «ραντεβού των 4» και η άφιξη τρεις ώρες πριν - Προσπάθησαν να καθαρίσουν το μηχάνημα;