Κόσμος|01.03.2022 12:41
Πόλεμος Ουκρανία – Ρώσος υπουργός Άμυνας: Θα συνεχιστεί η πολεμική επιχείρηση
NewsroomΣυνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Ρωσίας μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, εξήγγειλε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού.
Ο ίδιος κατηγόρησε την Ουκρανία πως χρησιμοποιεί τους άμαχους ως ζωντανή ασπίδα και προανήγγειλε τη διοργάνωση διεθνούς αντιφασιστικού συνεδρίου με πρωτοβουλία της Μόσχας.
Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στο live blog του ethnos.gr
«Πυραυλικά συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων, πυροβόλα όπλα, όλμοι μεγάλου διαμετρήματος τοποθετούνται στις αυλές κατοικιών, κοντά σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς», δήλωσε ο υπουργός.
Διαβάστε ακόμη
- Ανάλυση: Τα μαθήματα των Ευρωπαίων από τη Γροιλανδία για τον Τραμπ
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές» για τη Γροιλανδία - Οι κινήσεις της Αθήνας στη γεωπολιτική σκακιέρα
- Κεφάλαιο πλημμύρες: Τι προκαλεί καταστροφές όπως αυτή της Άνω Γλυφάδας - «Φρεάτια σχεδιασμένα για άλλες εποχές»
- Ο εκνευρισμός του Μαξίμου με τον Παπανικολάου της Γλυφάδας, η αναπάντεχη σύνθεση στην εκδήλωση του Γερουλάνου και η δυσπιστία της Κουμουνδούρου για τον Ανδρουλάκη