Κόσμος|23.03.2022 22:23

Κολομβία: Στιγμές τρόμου για 25χρονη που δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σκύλο της – Καρέ-καρέ πως σώθηκε

Newsroom

Στιγμές φρίκης έζησε μία 25χρονη στην Κολομβία, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από τον τεσσάρων ετών σκύλο της, μέσα στο διαμέρισμά της. Οι στιγμές που προσπαθούσε να σωθεί καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας και τα πλάνα είναι σοκαριστικά.

Η νεαρή γυναίκα προσπαθούσε να δέσει τα κορδόνια από τα παπούτσια της στο υπνοδωμάτιό της όταν ξαφνικά ο σκύλος της, ράτσας πιτ μπουλ, της επιτέθηκε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail. Η 25χρονη κατάφερε να ξεφύγει για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονές της.

«Η αντίδρασή της ήταν να φτάσει ως την πόρτα του σπιτιού και μετά προς τον διάδρμο της πολυκατοικίας, με την ελπίδα πως κάποιος θα βγει να τη βοηθήσει» αναφέρει αξιωματούχος της αστυνομίας σχετικά με το περιστατικό.

Έτσι, η γυναίκα κινήθηκε προς το ασανσέρ, όπου και καταγράφηκαν καρέ - καρέ οι στιγμές τρόμου που βίωσε. Ο τεσσάρων ετών σκύλος της την ακολούθησε -καθώς είχε ανέβει πάνω της- και συνέχισε να της δαγκώνει το αριστερό χέρι. Εκείνη, προσπαθούσε να τον σπρώξει μακριά, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

«Ενώ το ζώο συνέχιζε να της επιτίθεται, το μόνο πράγμα που σκεφτόταν η ίδια ήταν πως αν μείνει στον πέμπτο όροφο, δεν θα τη σώσει κανείς» προσθέτει αστυνομική πηγή.

Τελικά, η γυναίκα αναγκάστηκε να κατέβει με τα πόδια από τον πέμπτο όροφο στο ισόγειο, όπου οι γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να απομακρύνουν τον σκύλο.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι η 25χρονη υπέστη κατάγματα στα δάχτυλα στο δεξί της χέρι, πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό της χέρι και τραύματα στα άνω άκρα.

Όσον αφορά στον σκύλο, οι αρμόδιες Αρχές ανακοίνωσαν πως έχουν στη διάθεσή τους 10 ημέρες για να διεξάγουν μια έρευνα συμπεριφοράς στον σκύλο και να αποφασίσουν το μέλλον του, με το ενδεχόμενο της ευθανασίας να μην αποκλείεται.

ειδήσεις τώραεπίθεσησκύλοςΚολομβία