Κόσμος|07.02.2019 11:34

Είναι αυτή η καλύτερη δουλειά του κόσμου; Δείτε τι ζητάει για ετήσιο μισθό 85.000€

Newsroom

Πώς είναι το κάτεργο; Ε, καμία σχέση... Η δουλειά που όλοι ονειρεύονται να κάνουν, όχι μόνο υπάρχει, αλλά πληρώνεται κι αδρά.

Μια αγγλική εταιρία, υπόσχεται στους επίδοξους υπαλλήλους της, «την καλύτερη δουλειά του κόσμου» και κάνει σαφάρι για να βρει τον ιδανικό.

Τι θα κάνει αυτός ο ιδανικός στο... μεροκάματο; θα δοκιμάζει πολυτελή προϊόντα. Η Hush Hush, μια εταιρεία που εμπορεύεται πολυτελή προϊόντα, όπως ιδιωτικά αεροσκάφη, πανάκριβα αυτοκίνητα και κοσμήματα, δέχεται επί του παρόντος αιτήσεις για «δοκιμαστή προϊόντων πολυτελείας».

Ο μελλοντικός υπάλληλος θα είναι επιφορτισμένος με την αξιολόγηση των προϊόντων που απευθύνονται σε πελάτες με γερό πορτοφόλι προτού αυτά προσφερθούν στο κοινό.

Οι δοκιμές περιλαμβάνουν αντικείμενα όπως ένα ρολόι με κοσμήματα αξίας 71 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα γιοτ αξίας 61 εκατομμυρίων δολαρίων, ή ένα γαλλικό chateau αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να είναι σίγουροι ότι ταιριάζει με τα πρότυπα των «καταναλωτών».

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η δουλειά απαιτεί ο εργαζόμενος να είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και θα «υποχρεώνονται» να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για να «αξιολογήσουν τα ιδιωτικά νησιά και τα ακίνητα προς πώληση σε όλο τον κόσμο». Η εργασία συνοδεύεται επίσης με τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό των 85.000€ τον χρόνο.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΕΔΩ

Εσείς, τι δουλειά είπατε ότι κάνετε;

βιογραφικόHush Hushεργασία