Κόσμος|15.04.2022 10:15

Τζο Μπάιντεν: «Ξαναχτυπά» με μία χειραψία στον... κανέναν - Η στιγμή που «πάγωσε» το κοινό του

Newsroom

Κάπως... αφηρημένος εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Αυτή τη φορά «χτύπησε» με μία αόρατη χειραψία, αφήνωντας το κοινό του «παγωμένο».

Ο 79χρονος Τζο Μπάιντεν είχε μόλις ολοκληρώσει μία ομιλία στο Πολιτειακό Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, όταν γύρισε προς τα δεξιά της σκηνής και άπλωσε το χέρι του για χειραψία με τον... αέρα.

Το περίεργο είναι πως δεν υπήρχε κανένας άλλος στη σκηνή και κανείς από το πλήθος που χειροκροτούσε δεν φάνηκε να πλησίασε τον πρόεδρο ή έστω να άρχιζε να τον πλησιάζει, όπως φαίνεται στα πλάνα της εκδήλωσης.

Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου προκάλεσε πολλά σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, ο οποίος ανήρτησε τις σχετικές εικόνες, συνοδεύοντάς τες με ένα emoji με τα μάτια γουρλωμένα.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που κινήσεις του Τζο Μπάιντεν προκαλούν ερωτήματα. Μάλιστα, προσφάτως είπε κατά λάθος «αντιπρόεδρο του Ομπάμα» τη σύζυγό του, Τζιλ.

Σύμφωνα με τη New York Post, αναφερόμενος στην προσφορά της συζύγου του για το έργο «Joining Forces» που ξεκίνησε με την τέως «Πρώτη Κυρία», Μισέλ Ομπάμα, είχε πει:

«Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει η Τζιλ Μπάιντεν ως Πρώτη Κυρία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Joining Forces initiative" το οποίο ξεκίνησε με τη Μισέλ Ομπάμα όταν ήταν αντιπρόεδρος και συνεχίζεται τώρα».

Τζο Μπάιντενviralχέριειδήσεις τώραΗΠΑ