Κόσμος|08.02.2019 11:56
«Οχι» από Ταγιάνι στην πρόταση για Νόμπελ Ειρήνης στον Τσίπρα
NewsroomΤους λόγους της αντίθεσής του στην πρόταση να δοθεί Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών εξήγησε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
Μιλώντας στην πρωινή συνεδρίαση του προεδρείου του ΕΛΚ, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο Αντόνιο Ταγιάνι επεσήμανε ότι ως πρόεδρος προερχόμενος από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν θα μπορούσε να συνυπογράψει, όπως οι επικεφαλής των παρατάξεων των Σοσιαλδημοκρατών, Ούντο Μπούλμαν, των Πρασίνων Σκα Κέλερ και της Αριστεράς, Γκάμπι Τσίμερ το αίτημα της Τυνήσιας κατόχου του Νόμπελ Ειρήνης, Ουιντέντ Μπουχαμάουι.
«Δεν υπέγραψα για να δοθεί το βραβείο Νόμπελ σε ένα πρωθυπουργό πριν από τις εκλογές», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ταγιάνι.
Διαβάστε ακόμη
- Φοιτητική στέγη: Πανάκριβο το «κεραμίδι» στην Αθήνα - 164% πάνω τα ενοίκια σε 10 χρόνια
- Στοίχημα για τη ΝΔ οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι: Οι αντιδράσεις στο πακέτο της ΔΕΘ, η απάντηση στην αντιπολίτευση
- Τσίπρας στη ΔΕΘ: Η τρίτη πράξη στη Θεσσαλονίκη και η ώρα των απαντήσεων για το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης»
- Οι διαφορετικές προσεγγίσεις για Σαμαρά, το πρόβλημα Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ που δεν τελειώνει με τις μεταγραφές