Κύπρος: Τρία άτομα ακρωτηριάστηκαν από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης
NewsroomΤρία άτομα ακρωτηριάστηκαν από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης.
Το πρώτο περιστατικό αφορά σε 17χρονο στην Ακρόπολη ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν η κροτίδα που επιχείρησε να ρίξει, εκπυρσοκρότησε στο χέρι του με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.
Το δεύτερο περιστατικό, αφορά άντρα ηλικίας 35 ετών στο Γέρι, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης από κροτίδα και υπέστη ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού χεριού.
Το τρίτο περιστατικό αφορά 34χρονο στο χωριό Μαλούντα, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει εκρηκτικό μηχανισμό, αυτός εξερράγη με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του χέρι.
- Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
- Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
- Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
- ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο