Κόσμος|24.04.2022 17:14
Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: Έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» σε Αρμένιους
NewsroomΜια χειρονομία που προκάλεσε για ακόμη μια φορά έκανε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη χθεσινή άφιξή του στην Ουρουγουάη.
Το όχημα που μετέφερε τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών «έπεσε» πάνω σε Αρμένιους διαδηλωτές που εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον αξιωματούχο της Τουρκίας. Ο ίδιος, ωστόσο, όχι απλά δεν τους αγνόησε, αντιθέτως, τους προκάλεσε. Συγκεκριμένα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ τους κοιτούσε και γελούσε ειρωνικά, έκανε τη χειρονομία των «Γκρίζων Λύκων», της γνωστικής τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης.
Σημειώνεται πως η ενέργεια αυτή του Τούρκου υπουργού έγινε μία ημέρα πριν τη συμπλήρωση 107 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη 17χρονη και το σπαρακτικό σημείωμα
- Κλείνει το ιστορικό πολυκατάστημα Notos στη Σταδίου - Στον «αέρα» 300 εργαζόμενοι
- Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Το σκεπτικό του δικαστηρίου
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Οι 35 χώρες του 70ού επετειακού διαγωνισμού (ep.15)