Κόσμος|28.04.2022 07:25

Παιδόφιλος έκλεισε ραντεβού σε μοτέλ με 8χρονη και κατέληξε με χειροπέδες

Newsroom

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την σύλληψη παιδόφιλου που θα πλήρωνε 500 δολάρια για ένα κοριτσάκι 8 ετών.

Το βίντεο δόθηκε αστυνομία της νότιας Αυστραλίας και αποτυπώνει τη στιγμή της σύλληψης του Jonathon David Henke, ο οποίος νόμιζε πως είχε κανονίσει να έρθει σε ερωτική επαφή με ένα 8χρονο κορίτσι, αλλά ευτυχώς οι αρχές έβαλαν τέλος στην φρικιαστική δράση του.

Στα τέλη του 2020, ο 46χρονος είχε βάλει μία αγγελία σε ένα site, αναζητώντας μητέρα με μία μικρή κόρη. Αυτό υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών που ασχολούνται με τέτοιες περιπτώσεις και επικοινώνησαν μαζί του, παριστάνοντας πως ενδιαφέρονται.
Η γυναίκα που μίλησε μαζί του, είπε πως έχει δύο κόρες 5 και 8 ετών, με τον οδηγό φορτηγού να δείχνει ενδιαφέρον του για τη μεγαλύτερη, φτάνοντας στο σημείο να στέλνει ακόμα και φωτογραφίες του για να τις δει το κορίτσι.

Έτσι κλείστηκε το ραντεβού σε ένα μοτέλ, όπου ο Henke θα πλήρωνε 500 δολάρια για να ικανοποιήσει τις ορέξεις, όμως η μητέρα με το μικρό κορίτσι ποτέ δεν πέρασαν την πόρτα του δωματίου. Αντιθέτως εμφανίστηκαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και τον κατέγραψαν. Σημειώνεται πως μόλις η σύζυγος του άνδρα έμαθε για τη δράση του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

σύλληψηειδήσεις τώραπαιδόφιλοςΑυστραλία