Κόσμος|10.02.2019 07:29

Πρωτοφανές περιστατικό: Μετά την «παντόφλα» η... χοιρινή μπριζόλα!

Μαίρη Τσίνου

Προφυλακίστηκε μια 48χρονη γυναίκα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία φέρεται να επιτέθηκε στον σύντροφό της με… μια κατεψυγμένη χοιρινή μπριζόλα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η Τζένιφερ Μπράσαρντ, κάτοικος Μπρούκσβιλ, επιτέθηκε στον φίλο της με την κατεψυγμένη χοιρινή μπριζόλα μετά από έναν έντονο καβγά που μάλλον κάποια στιγμή… ξέφυγε. Η «επίθεση» σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στις 10 το βράδυ, όταν η Τζένιφερ βγήκε εκτός ορίων και χτύπησε με τη χοιρινή μπριζόλα τον σύντροφό της πάνω από το αριστερό μάτι. 

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να φύγει με «ρήξη μισής ίντσας» στο μάτι.

H Τζένιφερ Μπράσαρντ επιτέθηκε στον φίλο της με... κατεψυγμένη χοιρινή μπριζόλα (WLFA news)

«Στις 1/2/2019, περίπου στις 21:45, η κατηγορούμενη και το θύμα είχαν μια λεκτική διαφωνία. Κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους, η κατηγορούμενη έριξε ένα κατεψυγμένο χοιρινό κομμάτι στο θύμα, χτυπώντας τον στο αριστερό του φρύδι προκαλώντας ρήξη περίπου μισής ίντσας », σημειώνει η αναφορά της αστυνομίας.

Μετά τις καταθέσεις και των δυο, διαπιστώθηκε ότι η Μπράσαρντ επιτέθηκε όντως με τη χοιρινή μπριζόλα και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.  Στην αναφορά σημειώνεται ότι η ίδια και ο σύντροφός της ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο και συζούσαν όταν συνέβη η… ανορθόδοξη επίθεση.

Ενώ αρχικά η Τζένιφερ ήταν υπό κράτηση, αφέθηκε ελεύθερη αφού πλήρωσε το χρηματικό πρόστιμο των 250 δολαρίων και σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον φίλο της. 

Άγνωστο παραμένει εάν η χοιρινή μπριζόλα χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο!

Με πληροφορίες από independent.co.uk

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

μπριζόλαεπίθεσηΗΠΑ