Τουρκία – Κιλιτσντάρογλου: Μετέτρεψε τη μία εβδομάδα χωρίς ρεύμα στο σπίτι του σε ντοκιμαντέρ
Μαρία ΖαχαράκηΝτοκιμαντέρ έκανε το πώς πέρασε μία εβδομάδα χωρίς ρεύμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δημοσιεύοντάς το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο σκοτάδι για μία εβδομάδα
To βίντεο περιέχει σκηνές μέσα από το σπίτι του την «εβδομάδα του σκότους» (έπειτα ο Κιλιτσντάρογλου πλήρωσε το ρεύμα), καθώς και τις επισκέψεις που δέχτηκε στην οικία του, ενώ στο μήνυμά του στο twitter αναφέρει:
«Ξεκίνησα έναν αγώνα για τους φτωχούς και τους παραμελημένους της χώρας μου. Αυτός είναι ο τρόπος να διαφωτίσουμε το λαό μας. Τις επτά σκοτεινές νύχτες, σκέφτηκα τα επόμενα βήματα του αγώνα μου. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Αλλά όλοι πρέπει να το γνωρίζουν αυτό: Ο αγώνας ενάντια σε αυτούς που πουλάνε την πατρίδα τους θα είναι σκληρός».
Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) δεν είχε πληρώσει το λογαριασμό ρεύματος του σπιτιού του για 2 μήνες, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις υπέρογκες αυξήσεις στην ενέργεια. Μετά την απόφαση, το ζεύγος Κιλιτσντάρογλου παρέμεινε στο σκοτάδι για μία εβδομάδα.
- Συναγερμός για τo «cuckooing»: Η πρακτική που ανησυχεί τις Αρχές - «Ήμουν φυλακισμένος στο ίδιο μου το σπίτι»
- Τρομακτικό περιστατικό στον Κηφισό: Δίκυκλο γλιτώνει από πινακίδα που ξήλωσε γερανός φορτηγού
- Απίστευτο σκηνικό: Έκλεψαν την Εθνική Αγγλίας όσο προετοιμαζόταν για το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ
- Ο νέος πολιτικός χάρτης: Η άνοδος Τσίπρα και Καρυστιανού στη σκιά της δυσπιστίας των ψηφοφόρων και ο Αντώνης Σαμαράς