Κόσμος|11.05.2022 12:09

ΗΠΑ: 60χρονος στραγγάλισε τη σύντροφό του - Πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ την έθαβε στην αυλή τους

Newsroom

Ένας άνδρας στη Νότια Καρολίνα, που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη σύντροφό του, πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ την έθαβε στην αυλή τους. Ο Joseph McKinnon, 60 ετών, σκότωσε την 65χρονη Patricia Dent, μέσα στο σπίτι τους στο Trenton το Σάββατο, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Edgefield.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία μετά από αναφορές για «έναν άνδρα που ήταν χωρίς τις αισθήσεις του στην αυλή του», αναφέρει ο σερίφης Jody Rowland σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Στο σημείο κλήθηκαν ιατρικά συνεργεία που προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά ήταν αργά, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Τη στραγγάλισε, την έδεσε και άρχισε να τη θάβει στην αυλή τους

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα δεύτερο πτώμα σε έναν φρεσκοσκαμμένο λάκκο, δήλωσε ο σερίφης. Το πτώμα ταυτοποιήθηκε αργότερα ως την 65χρονη που ζούσε με τον McKinnon.

Είχε ένα «καρδιακό επεισόδιο» ενώ έκλεινε τον λάκκο, είπαν οι Αρχές. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο McKinnon επιτέθηκε στη Dent μέσα στο σπίτι τους. Μάλιστα, από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι τη στραγγάλισε.

«Ο κ. McKinnon στη συνέχεια την έδεσε και την τύλιξε σε σακούλες σκουπιδιών πριν την βάλει στον λάκκο που είχε σκάψει προηγουμένως», γνωστοποιεί επίσης ο σερίφης της κομητείας.

Νότια Καρολίναειδήσεις τώραΗΠΑδολοφονία