Κόσμος|15.05.2022 17:21

Η τραγική ιστορία μιας 19χρονης: Πάσχει από σπάνιο σύνδρομο που την κάνει να μοιάζει με μαθήτρια δημοτικού και δεν έχει ουροδόχο κύστη

Newsroom

Κοιτάζοντας την Aboli Jarit, μια νεαρή γυναίκα από την περιοχή Najapur της Ινδίας, θα μπορούσε κανείς να τη εκτιμήσει πως είναι παιδί όχι μεγαλύτερο από έξι ετών, παρόλο που στην πραγματικότητα είναι 19 ετών.

Η Aboli, έγινε πρόσφατα viral αφού μοιράστηκε την ιστορία της στο διαδίκτυο. Ως μωρό, η Aboli διαγνώστηκε με νεφρική ραχίτιδα, μια πολύ σπάνια πάθηση που συνδυάζει χρόνια νεφρική νόσο με παραμόρφωση των οστών.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, γεννήθηκε χωρίς ουροδόχο κύστη, οπότε πρέπει να φοράει πάνες όλη την ώρα. Τα οστά του κοριτσιού γίνονταν προοδευτικά πιο αδύναμα όσο περνούσε ο καιρός, και τελικά δεν μπορούσε να περπατήσει, κάτι που ήταν βάναυσο, καθώς πάντα της άρεσε να τραγουδάει και να χορεύει. Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας για την 19χρονη, αλλά με κάποιο τρόπο βρίσκει το κουράγιο να είναι αισιόδοξη και να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

«Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αυτή τη σπάνια ασθένεια, το καλό είναι ότι εξακολουθώ να επιβιώνω αν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να επιβιώσουν με αυτό», δήλωσε η Aboli Jarit. «Θέλω να γίνω τραγουδίστρια και ηθοποιός, στο Μπόλιγουντ και στο Χόλιγουντ, ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα», είπε η 19χρονη.

 

Το όνειρο της Aboli είναι να γίνει διάσημη, αλλά όχι λόγω της ασυνήθιστα νεανικής της εμφάνισης. Θέλει ο κόσμος να την αναγνωρίζει για το ταλέντο της και για την ομορφιά της. Ευτυχώς, έχει μια πολύ υποστηρικτική οικογένεια που τη βάζει σε κάθε είδους talent show για να τη βοηθήσει να εκπληρώσει το όνειρό της.

σύνδρομοinstagramΙνδίαειδήσεις τώρα