Κόσμος|14.05.2022 20:09

ΗΠΑ: Είκοσι τραυματίες από το μακελειό με τους πυροβολισμούς στο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς

Newsroom

Δύο επεισόδια με πυροβολισμούς σημειώθηκαν στο κέντρο του Μιλγουόκι των ΗΠΑ, και κοντά στο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, την ώρα που έπαιζαν στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν είκοσι άνθρωποι ηλικίας από 15 έως 47 ετών.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, 13 Μαΐου, στην περιοχή Deer District, όπου ήταν συγκεντρωμένο πλήθος φιλάθλων προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα του NBA. Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής ανέφερε ότι, στο επεισόδιο σημειώθηκαν τρεις τραυματισμοί, ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – ένας 30χρονος και μία 16χρονη. Σύμφωνα με την αστυνομία του Μιλγουόκι, ένας 29χρονος κρατείται για το περιστατικό.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, και δεύτερο επεισόδιο σημειώθηκε μερικά τετράγωνα παρακάνω. Βρέθηκαν εννέα όπλα και δέκα άτομα τέθηκαν υπό κράτηση. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν 17 ακόμη άνθρωποι.

Άνοιξε πυρ σε ζώνη οπαδών 

Πανικός προκλήθηκε έξω από το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς μετά το ματς με τους Μπόστον Σέλτικς. Ειδικότερα, άγνωστος άνοιξε πυρ σε ζώνη οπαδών όπου ήταν χιλιάδες συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν την ομάδα να προκρίνεται.

τραυματίεςπυροβολισμοίειδήσεις τώραΜιλγουόκι ΜπακςNBA