Ιστορική στιγμή στη Σαουδική Αραβία: Για πρώτη φορά πτήση με πλήρωμα αποκλειστικά με… γυναίκες
NewsroomΑεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε την πρώτη πτήση στη Σαουδική Αραβία με πλήρωμα αποτελούμενο αποκλειστικά από γυναίκες, σε μια ιστορική στιγμή για τη χώρα.
Πτήση από το Ριάντ με προορισμό την Τζέντα με γυναικείο πλήρωμα
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας flyadeal Ιμάντ Ισκανταρανί, επρόκειτο για μια πτήση από το Ριάντ με προορισμό την Τζέντα. Και τα επτά μέλη του πληρώματος ήταν γυναίκες – οι έξι από αυτές Σαουδαράβισσες. Η εθνικότητα της έβδομης, της κυβερνήτριας του αεροσκάφους, δεν διευκρινίστηκε.
Η σαουδαραβική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας επιβεβαίωσε την ανακοίνωση της flyadeal, που είναι θυγατρική της κρατικής εταιρείας Saudia και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή γυναικών στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών. Το 2019 πραγματοποιήθηκε στη Σαουδική Αραβία η πρώτη πτήση με συγκυβερνήτη μια γυναίκα.
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα