Κόσμος|26.05.2022 11:19
Τουρκία: Οι «απειλές» του Ερντογάν σε εργολάβο... μπροστά στην κάμερα - Πώς αντέδρασε ο ίδιος
NewsroomΑφορμή για νέα σχόλια αποτελεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες από την Τουρκία και στο οποίο φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να... απειλεί εργολάβο, τον οποίο απειλεί με αντικατάσταση.
Ο επαγγελματίας έχει αναλάβει την κατασκευή ενός γηροκομείου. Ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του κάλεσε στο βήμα τον εργολάβο που έχει αναλάβει την κατασκευή ενός γηροκομείο και αφού τον ρώτησε για την πορεία των έργων, ενώ στη συνέχεια τον προειδοποίησε ότι αν δεν ολοκληρώσει το έργο σε 12 μήνες, αντί για 36 που προβλέπει η συμφωνία, θα τον αντικαταστήσει.
Κάποιοι από το κοινό γελούν, ενώ το ίδιο κάνει και ο εργολάβος, που ίσως ένιωσε αμηχανία.
Διαβάστε ακόμη
- Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
- Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
- Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
- Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες