Σκηνές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου: Έπαιξαν άγριο ξύλο για μια… βαλίτσα
NewsroomΑντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν επιβάτες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου καθώς δυο νεαροί παρεξηγήθηκαν για μια βαλίτσα που ήταν στον διάδρομο και γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια.
Οι δύο άνδρες σύντομα άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές και στη συνέχεια και άλλοι επιβάτες ενεπλάκησαν στον καβγά. Οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν αλλά γρήγορα έκαναν πίσω γιατί το ξύλο που έπεφτε ήταν πολύ άγριο.
Κάποια στιγμή ένας άνδρας χτυπάει από τα πλάγια, τον έναν από τους δυο εμπλεκόμενους με δύναμη στο πρόσωπο, ο οποίος ζαλίζεται και πέφτει κάτω. Τότε κάποιοι πάνε από πάνω του και με μανία αρχίζουν να του κλωτσάνε το κεφάλι. Μετά από λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας 20χρονος συνελήφθη ενώ ο άνδρας που ήταν πεσμένος κάτω και του χτυπούσαν το κεφάλι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
- Ανάλυση: Τα μαθήματα των Ευρωπαίων από τη Γροιλανδία για τον Τραμπ
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές» για τη Γροιλανδία - Οι κινήσεις της Αθήνας στη γεωπολιτική σκακιέρα
- Κεφάλαιο πλημμύρες: Τι προκαλεί καταστροφές όπως αυτή της Άνω Γλυφάδας - «Φρεάτια σχεδιασμένα για άλλες εποχές»
- Ο εκνευρισμός του Μαξίμου με τον Παπανικολάου της Γλυφάδας, η αναπάντεχη σύνθεση στην εκδήλωση του Γερουλάνου και η δυσπιστία της Κουμουνδούρου για τον Ανδρουλάκη