Κόσμος|01.06.2022 08:34

Κάσια Γκαλάνιο: Βρέθηκε νεκρή πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

Newsroom

Νεκρή στο σπίτι της στο ισπανικό θέρετρο Μαρμπέλα βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλιάνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η 45χρονη γυναίκα εντοπίστηκε εντός του οικήματος την Κυριακή από την αστυνομία, όπως αναφέρει η γαλλική Le Parisien και όπως μεταφέρει το Sky News.

Η Γκαλιάνο ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου Αμπελαζίζ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, του θείου του Εμίρη του Κατάρ.

Οι σοβαρές καταγγελίες για τον σύζυγό της

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και απέκτησαν τρεις κόρες, αλλά μετά τον χωρισμό τους και για μία δεκαετία έδωσαν μάχη για την κηδεμονία τους με τη μητέρα να καταγγέλλει τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση του μεγαλύτερου παιδιού τους.

Εκείνος είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς και είχε τελικά αναλάβει την κηδεμονία. Σήμερα μένει με τις κόρες του στο Παρίσι. Κατέφυγε εκεί από το 1992 ύστερα από κατηγορίες σε βάρος του για σχέδιο πραξικοπήματος.

Υπάρχουν αναφορές πως η Γκαλιάνο που είχε γεννηθεί στο Λος Άντζελες και είχε καταγωγή από την Πολωνία, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με το ποτό αλλά και να είχε κατάθλιψη.

Η νεκροψία - νεκροτομή δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία θανάτου είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στη σορό της δεν εντοπίστηκαν σημάδια σωματικής βίας, όπως μεταφέρουν πάντα οι ίδιες πηγές.

νεκρήειδήσεις τώραΚατάρπριγκίπισσα