Κόσμος|07.06.2022 07:50

Ταϊλάνδη: Ψάρι πήδηξε από το νερό και καρφώθηκε στον λαιμό άνδρα!

Newsroom

Ένας άνδρας από την Ταϊλάνδη υποβλήθηκε πρόσφατα σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθεί ένα αγκαθωτό ψάρι από το λαιμό, αφού φέρεται να πήδηξε από το νερό και να μπήκε κατευθείαν στο ανοιχτό του στόμα!

Ακούγεται σαν σκηνή από κωμική ταινία, αλλά σύμφωνα με ταϊλανδέζικες πηγές ειδήσεων, ο ψαράς παραλίγο να πνιγεί, αφού ένα μικρό ψάρι πήδηξε τυχαία στο ανοιχτό του στόμα και σφηνώθηκε στο λαιμό του. Ο άνδρας φέρεται να ψάρευε με καμάκι σε ένα ποτάμι και μόλις βγήκε για να πάρει μια ανάσα , ένα αγκαθωτό ψάρι Anabas πήδηξε τυχαία από το νερό και κατευθείαν στο στόμα του. Καθώς βρισκόταν στη διαδικασία της εισπνοής, το ψάρι έφτασε μέχρι το λαιμό του, όπου και σφηνώθηκε.

Το ατύχημα φέρεται να συνέβη στις 22 Μαΐου στην επαρχία Phatthalung της Ταϊλάνδης και παραλίγο να στοιχίσει στον ψαρά τη ζωή του. Το μικρό ψάρι δυσκόλεψε πολύ την αναπνοή του άνδρα, αλλά ήταν τυχερός που τον πρόσεξαν να σφίγγει το λαιμό του άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι, μόλις είδαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί του, έσπευσαν και μετέφεραν τον άνδρα στο επαρχιακό νοσοκομείο Phatthalung. Μια ομάδα γιατρών κατάφερε να σώσει τη ζωή του άνδρα αφαιρώντας το ψάρι κατά τη διάρκεια μιας ωριαίας επέμβασης. Έκτοτε ανάρρωσε πλήρως και τελικά πήρε εξιτήριο.

«Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια περίπτωση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δρ Sermsri Pathompanichrat. «Οι γιατροί μας εργάστηκαν σκληρά για να ελαχιστοποιήσουν τη βλάβη στα όργανα του ασθενούς μας. Έσωσαν με επιτυχία τον ασθενή».

Όλες οι ειδήσεις:

Βενζίνη: «Φωτιά» στις αντλίες - Αύξηση 10 λεπτών σε μια εβδομάδα

Δίκη Δώρας Ζέμπερη: Η οικογένειά της ζητά τους «πραγματικούς δολοφόνους» - Τη σκότωσαν «για υπόθεση της δουλειάς»

Tα βάζει με τα μεγαθήρια των Κυκλάδων: Το νησί με τις χαμηλές τιμές και το καταπληκτικό φαγητό που φέτος έχει την τιμητική του

ειδήσεις τώραΤαϊλάνδηψάρι