Κόσμος|06.06.2022 16:21
Τουρκία: Κλείσιμο 66 ιστοσελίδων κατόπιν αιτήματος της Εμινέ Ερντογάν
Μαρία ΖαχαράκηΤουρκικό δικαστήριο αποφάσισε να εμποδίσει την πρόσβαση σε 66 ιστότοπους που περιέχουν τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Βελί Άγμπαμπα κατόπιν αιτήματος της πρώτης κυρίας Εμινέ Ερντογάν.
«Αδικαιολόγητη επίθεση στα ατομικά δικαιώματα»
Η Εμινέ Ερντογάν ζήτησε να αποκλειστεί η πρόσβαση στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες με το επιχείρημα ότι «η φήμη της υπέστη βλάβη» και ότι δέχθηκε μια «αδικαιολόγητη επίθεση στα ατομικά της δικαιώματα».
Ο Άγμαμπα δήλωσε ότι η Τουρκική Υπηρεσία Περιβάλλοντος αναφέρεται στην Εμινέ Ερντογάν και ότι η πρώτη κυρία της Τουρκίας έχει τη δικαιοδοσία να ελέγχει τους διαγωνισμούς για την παραχώρηση εδαφών κατά μήκος των τουρκικών ακτών.
Βενζίνη: «Φωτιά» στις αντλίες - Αύξηση 10 λεπτών σε μια εβδομάδα
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων