Κόσμος|14.06.2022 13:30
Ο διεθνής διαγωνισμός χορού στη Ρωσία φέτος έγινε εν μέσω πολέμου - Εντυπωσιακές εικόνες
NewsroomΣε μια χώρα που βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας του πολέμου που έχει κηρύξει στην Ουκρανία, τα ανερχόμενα ταλέντα του μπαλέτου έδωσαν το παρόν με χάρη στον Διεθνή Διαγωνισμό Μπαλέτου της Μόσχας.
Η εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο θέατρο Μπολσόι της ρωσικής πρωτεύουσας, διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Παρόλο που πλέον είναι δύσκολο να φτάσει κανείς στη Ρωσία λόγω των κυρώσεων, στον διαγωνισμό συμμετείχαν χορευτές από την Ασία, τη Νότια Αμερική και την Ανατολική και Δυτική Ευρώπη.
Διαβάστε ακόμη
- Εφιαλτικές προβλέψεις: Χωρίς άμεση δράση, οι πυρκαγιές στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 39% στο καλύτερο δυνατό κλιματικό σενάριο
- Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας
- Διπλή ζωή: Η περίεργη ιστορία του αγοριού που ισχυριζόταν ότι είναι μετενσάρκωση ενός γκάνγκστερ που δολοφονήθηκε
- Η εκδίκηση του καλαμαριού: Πώς 20 τόνοι ψαριού «ξεχύθηκαν» στους δρόμους του Ρόντ Άιλαντ