Κόσμος|26.06.2022 15:15

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: «Την σκότωσα από οίκτο, ήθελα να τελειώσει ο πόνος της»

Newsroom

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο, το ημερολόγιο του αρραβωνιαστικού της, Μπράιαν Λόντρι, επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ο δράστης.

Ο Αμερικανός, που αυτοκτόνησε εν συνεχεία με πιστόλι και το πτώμα του είχε βρεθεί τον Οκτώβριο, αναφέρει στις σημειώσεις του ότι στραγγάλισε και σκότωσε την κοπέλα από οίκτο!

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος ισχυρίζεται στο ημερολόγιο πως «έβαλα τέλος στη ζωή της. Ένιωθα ότι ήταν από οίκτο, ότι αυτή ήθελε, αλλά τώρα βλέπω όλα τα λάθη που έκανα. Πανικοβλήθηκα, ήμουν σοκαρισμένος».

Ο Λόντρι τονίζει ότι η Πετίτο τραυματίστηκε σοβαρά όταν προσπάθησε να περάσει από ένα ποτάμι. Όπως εξηγεί, «είχε ένα καρούμπαλο στο μέτωπο, το οποίο μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα και ικέτευε να σταματήσει ο πόνοςΑπό την στιγμή που πήρα την απόφαση, ήξερα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω δίχως αυτή.

Δεν βάζω τέλος και στη δική μου ζωή επειδή φοβάμαι την ποινή που με περίμενε, αλλά επειδή δεν αντέχω να ζήσω άλλη μία μέρα χωρίς αυτήν.

Έχασα το μέλλον που είχαμε μαζί. Σας παρακαλώ, μην κάνετε δύσκολη τη ζωή της οικογένειάς μου, έχασαν γιο και κόρη. Το πιο υπέροχο κορίτσι στον κόσμο, Γκάμπι, συγγνώμη.

Παίρνω τη ζωή μου εδώ και ελπίζω τα ζώα να ξεσκίσουν το κουφάρι μου. Ίσως αυτό κάνει χαρούμενο την οικογένειά της. Σας παρακαλώ, μαζέψτε τα πράγματά μου. Η Γκάμπι μισούσε τους ανθρώπους που πετούσαν σκουπίδια».

Όλες οι ειδήσεις

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη θανάτωση του χιμπατζή - Οργή στα social media

Τουρκία - Φουάτ Οκτάι: Αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών τώρα, αλλιώς θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία τους

Σκηνές βίας και νεκροί μετανάστες στα σύνορα Ισπανίας - Μαρόκου: Εκατοντάδες οι τραυματίες και έκκληση για έρευνα

Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Ζούμε σε μία χαοτική κατάσταση και φοβάμαι μην την πατήσουμε από αδιαφορία»

ΗΠΑειδήσεις τώραγκάμπι πετίτοεξαφάνιση