Κόσμος|28.06.2022 12:29

Σάλος στις ΗΠΑ με τη Νάνσι Πελόζι: Έσπρωξε μικρή κόρη βουλευτή για να βγει φωτογραφία

Newsroom

Η πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, προκάλεσε σάλο στα social media, μετά την κυκλοφορία βίντεο που τη δείχνει να σπρώχνει τη μικρή κόρη της βουλευτή των Ρεπουμπλικανών από το Τέξας, Μάιρα Φλόρες. Το κορίτσι στεκόταν δίπλα στην Πελόζι κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφησης μετά την ορκωμοσία της μητέρας του.

Έξαλλη η Φλόρες

Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα του κοριτσιού, Μάιρα Φλόρες, σημειώνοντας ότι «κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται στο πλάι για μια φωτογραφία. Τελεία! Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε να την ενοχλήσει, συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα».

 

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχολίασαν το επίμαχο βίντεο, χαρακτηρίζοντας την Πελόζι, Μαρία Αντουανέτα. Ο ρεπουμπλικανός σχολιαστής, ηθοποιός Τζέιμς Γουντς, σημείωσε ότι το βίντεο είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών δείχνει «το αληθινό της πρόσωπο», ενώ ο συντηρητικός αρθρογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής Μπένι Τζόνσον χαρακτήρισε την πρόεδρο της αμερικανικής βουλής «μάγισσα» μετά την κυκλοφορία του βίντεο.

Η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού, νωρίτερα αυτό τον μήνα, έγινε το πρώτο μεξικανικής καταγωγής μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, κερδίζοντας τις εκλογές έναντι του δημοκρατικού αντιπάλου της, για να αντικαταστήσει τον Φίλεμον Βέλα (D-Texas), ο οποίος και αποσύρθηκε πριν να λήξει η θητεία του.

Όλες οι ειδήσεις

Με σπασμένα φρένα η πανδημία: Εκτιμήσεις για έως 30.000 ημερήσια κρούσματα κορονοϊού - Επιχειρησιακό σχέδιο 5 σημείων στο ΕΣΥ

Αντίστροφη μέτρηση για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Φτιάχνει κλίμα ο Ερντογάν με νέες προκλήσεις – Πώς θα απαντήσει η Αθήνα εάν τεθεί θέμα αποστρατιωτικοποίησης

«Ακούσαμε σπινάρισμα και έναν θόρυβο σαν βόμβα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι

Ακριβώς την ίδια ημερομηνία: Πώς άρχισε και πώς τέλειωσε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος

ΗΠΑφωτογράφησηκορίτσιειδήσεις τώραΝάνσι Πελόζι