Κόσμος|13.02.2019 16:49
Στο χιόνι έχει βυθιστεί η Μόσχα-Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων
NewsroomΣτο έλεος του χιονιού βρίσκεται η Μόσχα με αποτέλεσμα δεκάδες πτήσεις να έχουν ακυρωθεί. Το χιόνι σε πολλά σημεία στη Μόσχα έχει ξεπεράσει τα 36 εκατοστά, όμως η ζωή κυλά ομαλά στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Τα μέσα μεταφοράς στη Μόσχα λειτουργούν κανονικά. Όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και στα αεροδρόμια της πόλης καθώς στις 12 Φεβρουαρίου η αεροπορική εταιρεία Aeroflot αποφάσισε να ματαιώσει 70 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο.
«Ένα ρεκόρ χιονόπτωσης ηλικίας 20 ετών καταρρίφθηκε. Και επιπλέον, έχουμε ακραίες θερμοκρασίες. Όλες οι δημοτικές υπηρεσίες είναι επί ποδός. Να προσέχετε στους δρόμους και τα πεζοδρόμια», έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν.
Διαβάστε ακόμη
- Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος: Πωλούσε «μαϊμού» φάρμακα σε ασθενείς σε Ελλάδα και Ευρώπη - Έκαναν τζίρο 240 εκατ.
- Tο γεωπολιτικό ρήγμα της Κεντροδεξιάς: Η πολυδιάστατη κληρονομιά του Καραμανλή και η εξίσωση του Πειραιά
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 - Μήνυμα και για το Κυπριακό
- Το «Ferto» του Akyla και ο διορατικός Φωκάς Ευαγγελινός στη Eurovision της εικόνας