Κόσμος|04.07.2022 12:11

Γερμανία: Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ και piercings στον κόσμο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images

Έχει καλύψει το 90% του σώματός του με μελάνι και έχει εκατοντάδες τρυπήματα. Έχει τουλάχιστον 516 παρεμβάσεις στο σώμα του, συμπεριλαμβανομένων 278 piercings μόνο στα γεννητικά του όργανα. Έχει εμφυτεύσει μεγάλα υποδερμικά κέρατα στο μέτωπό του, έχει κάνει τατουάζ στα μάτια του με μαύρο χρώμα και έχει χωρίσει στα δύο τη γλώσσα του.

Πρόκειται για τον Rolf Buchholz, επιστήμονα στο χώρο της πληροφορικής από τη Γερμανία, ο οποίος ήταν ένας… φυσιολογικός άνθρωπος μέχρι τα 40 του χρόνια, αφού τότε χτύπησε το πρώτο του τατουάζ.

Πλέον βρίσκεται στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercings και τροποποιήσεις σώματος.

Απαρατήρητος πριν δύο δεκαετίες

Μέχρι να γίνει 40 ετών ο επιστήμονας πληροφορικής από το Ντόρτμουντ, περνούσε εντελώς απαρατήρητος στον δρόμο, αφού έμοιαζε με έναν συνηθισμένο άνθρωπο. Αυτό αποδεικνύεται και από φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε, πριν αρχίσει τις αλλαγές στο σώμα του.

Για παράδειγμα, σε μία φωτογραφία ο Rolf Buchholz φαίνεται να βγαίνει από τη θάλασσα χωρίς ούτε ένα σκουλαρίκι ή τατουάζ στο δέρμα του.

Επίσης, σε μια άλλη φωτογραφία βρίσκεται σε ένα ιππικό σόου, ήρεμος και φυσιολογικός, με ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά και ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο.

«Νομίζουν ότι είμαι ο διάβολος»

«Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι ο διάβολος, αλλά δεν πιστεύω ότι είμαι», δήλωσε σε μια συνέντευξη, παραδεχόμενος ότι έχει φρικάρει πολλούς ανθρώπους με την εμφάνισή του.

Σε ό,τι αφορά την αιτία που ξεκίνησε να κάνει σαν… τρελός τατουάζ και piercing στο σώμα του, αναφέρει ότι άρχισε να μεταμορφώνεται, απλώς επειδή «του άρεσαν οι τροποποιήσεις. Έτσι άρχισα να κάνω όλο και περισσότερα».

Στο κανάλι Guinness World Records στο YouTube τόνισε ότι είναι περήφανος για τους τίτλους που κατέχει. «Είναι κάτι ξεχωριστό και οι άνθρωποι κοιτάζουν λίγο διαφορετικά τις τροποποιήσεις του σώματός μου από τότε που με είδαν στο βιβλίο». 

Το μειονέκτημα, κατά τον ίδιο, από τα ατέλειωτα τατουάζ και piercings στο σώμα του, είναι η ταλαιπωρία που δέχεται στα αεροδρόμια. Αυτό διότι τα σκουλαρίκια του ενεργοποιούν πάντα τους ανιχνευτές μετάλλων κι έτσι τον σταματά η ασφάλεια.

Ο Rolf, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Κρήτη, ισχυρίστηκε ακόμα ότι κάποτε του αρνήθηκαν την είσοδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ ταξίδευε στο Ντουμπάι, λόγω της εμφάνισής του.

«Αυτοί που με συνόδευσαν πίσω στο αεροπλάνο είπαν ότι ήταν επειδή έμοιαζα σαν να ασχολούμαι με τη μαύρη μαγεία», ανέφερε.

Ένα άλλο από τα πάθη του Rolf είναι το κρέμασμα από γάντζους, οι οποίοι περνούν μέσα από το δέρμα για να τον κρατήσουν ψηλά. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δεν αισθάνεται «καθόλου πόνο» όταν κάνει αυτό... το χόμπι.

ειδήσεις τώρατατουάζΡεκόρ ΓκίνεςΓερμανία