Κόσμος|10.07.2022 10:14
Ντονέτσκ: Έξι νεκροί και δεκάδες εγκλωβισμένοι μετά από βομβαρδισμό κατοικιών
NewsroomΈξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες πιστεύεται ότι έχουν εγκλωβιστεί αφού ρωσικές ρουκέτες έπληξαν πενταώροφο κτίριο κατοικιών στην επαρχία Ντονέτσκ της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα αυτό να καταρρεύσει.
Ο Πάβλο Κιριλένκο, κυβερνήτης της περιφέρειας, ανέφερε στο Telegram ότι το πλήγμα εξαπολύθηκε χθες Σάββατο το βράδυ εναντίον της πόλης Τσάσιβ Γιαρ.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος έξι ανθρώπων ενώ οι τραυματίες είναι πέντε, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους, τουλάχιστον 34 άνθρωποι ενδέχεται να είναι εγκλωβισμένοι στα ερείπια.
Αμαζόνιος ώρα μηδέν: Το πρώτο εξάμηνο του 2022 καταστράφηκε έκταση πενταπλάσια της Νέας Υόρκης
Διαβάστε ακόμη
- Γραμμή 4 Μετρό: Δεκάδες κτίρια με ρωγμές, κάτοικοι απαιτούν στατικούς ελέγχους - Το θέμα στο ΔΣ της Αθήνας σήμερα
- «Μάχη» για την ιδιωτικοποίηση των 22 αεροδρομίων - Η γενική αεροπορία ζητά αλλαγές πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός
- Πώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν το πακέτο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
- Ολονύκτιο αμερικανικό σφυροκόπημα στο Ιράν και ναυτικός αποκλεισμός - Οι νέες απειλές Τραμπ